Välkommen till Tollmaster!

Hej och välkommen till Tollmaster, min blogg om livet, universum och Tollmaster, min hund. Han heter som han gör för att han är en tollare och det är ingen tvekan om vem det är som bestämmer. Alltså fick han namnet Tollmaster. För den som inte visste det så är tollare mycket krävande hundar och den som inte kan tänka sig att ge dem den tid de kräver ska nog helst inte skaffa en. Jag var medveten om det när jag skaffade honom, men ärligt talat så var nog Tollmaster till och med mer krävande än jag räknat med. Men det är inget problem, tvärtom. Det tvingade mig att aktivera mig mer, skaffa en mer aktiv livsstil!

Både jag och Tollmaster tycker att det är jätteroligt att du vill besöka vår blogg. Eller, Tollmaster säger inte så mycket, men jag vet att han tycker att det är kul. Nu kommer han inte att skriva så mycket själv, utan det överlåter han åt mig. Det kommer inte bara att handla om Tollmaster utan även mycket annat också, saker som jag vill skriva om. Vi tror att vi kommer att kunna ha det trevligt tillsammans! Och därmed vill vi hälsa er välkomna till Tollmaster!

En reaktion på “Välkommen till Tollmaster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *