Jag är inte den enda hundgalningen!

För den som är hundägare och har tillgång till internet så blir det snabbt uppenbart att man inte är den enda i världen som är hundtokig. Det finns tonvis med bloggande hundägare där ute och de flesta av oss är snälla och beskedliga personer som tycker om att hjälpa varandra. Den hundägare som har en fråga om sin hund kommer snabbt att få massvis med bra svar på nätet. Vi tycker helt enkelt om att hjälpa varandra. Kanske det är för att hundar ursprungligen är flockdjur, där många individer samarbetar tillsammans? Sådan hund, sådan herre som det nästan heter.

Även om de flesta av oss hundägare kommer väl överens så är det ju oundvikligt att man kommer mer överens med en vissa än med andra och jag har faktiskt hittat flera hundälskande vänner på nätet. En av dessa är Cristina och hennes hund Marengo, en terrier av blandmodell. Hon är väldigt inne på det här med agility och lydnadsträning, områden som jag själv inte riktigt är lika inne på eftersom tollare är en annan sorts hund. Men jag och Cristina har ändå stort utbyte av varandra, även fast vi har lite olika sorters hundar! Det är alltid roligt att prata med andra hundägare och extra roligt när det är Cristina! Du hittar Cristina & Marengo här, och jag rekommenderar verkligen hennes blogg om du är intresserad av Agility och lydnad! Massor med bra information!

Nu undrar jag om det finns andra hundgalningar där ute som äger tollare som vill utbyta erfarenheter med mig? Det finns ju inte så många tollare i Sverige, så ni är lite svåra att hitta, men visst skulle det vara kul att kunna prata om våra vovsingar med någon som verkligen vet hur det är? Ta gärna kontakt med mig om du har en tollare och tycker om att prata om den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *